PAKKE SEKKEN

Tenk på at sekken bør være så lett som mulig, du skal bære langt og det er stor fare for overbelastning. Tenk klær som tar liten plass og tørker lett. Selv synes jeg at ull(evnt. kombinert med silke) gir god ventilasjon, gir varme og trenger ikke vaskes så ofte. 

Sko - gode inngåtte vandresko, gjerne goretex, eventuelt noen lette sko til å gå med når du kommer frem eller plastsko som også kan brukes i fellesdusjen. Jeg har alltid tekniske sokker som sitter godt på foten, dette er utrolig viktig for å unngå gnagsår. Når du kommer frem og er kald, blir du veldig glad for at du husket å pakke et par ullsokker. Ellers er det greit å kle seg med flere lag, slik at du lett kan regulere temperatur etter vær og vind. Et stort men lett sjal i halsen bør du ha med. (bruk det ellers rundt hodet i vinden, hiv det over skuldrene på restaurant eller til og med som skjørt)

Jeg syns det er praktisk å ha med seg regncape som dekker både deg og sekken, i stedet for regnklær, og husk å pakke klærene dine i vanntette poser.

 

Av medisiner anbefaler jeg å ha med noe:

Gas/saks/tape

Pyriseptkrem (sårbehandling)

Imodium (for magen)

Eurax (mot kløe)

Allergitabletter

Gnagsårplaster (ulike str)

Ibux-Paracet (Smerte og febernedsettende tabletter)

Husk Europeisk helsekort og pass!